Webshop

In onze webshop bieden wij een ruim assortiment van producten aan om uw droomtuin te kunnen realiseren. Zo kunt u de volgende producten verwachten:

Tuinhaarden
Stenen en klinkers
Terrastegels
Keramische tegels
Straatbakstenen
Natuursteen
Opsluitbanden
Grind, split en zand
Composiet
Kunstgras
Tuinverlichting
Betonpalen en platen
Muurelementen
Schuttingen
Blokhutten
Tuinhout
Vijvers

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan maken wij gebruik van de producten van Tuinvisie. Dit zijn duurzame producten met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbiedingen en acties tuinmaterialen
Volg ons ook op Facebook! Hiermee houden wij u op de hoogte van de laatste tuinnieuwtjes en hebben wij met regelmaat kortingen en winakties.

Goed om te weten
Belangrijk om te vermelden is dat kleuren van bijvoorbeeld bestrating en/of schuttingen iets af kunnen wijken van hetgeen op de afbeelding in de webshop te zien is. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u een blik te komen werpen in onze centraal gelegen showtuin van Tuinvisie waarbij alle materialen getoond worden. Zie voor meer informatie over de showtuin onze contactpagina.

Speciaal voor bestratingsmateriaal bieden wij u tevens de mogelijkheid om een proefsteen of tegel tegen kostprijs naar u te verzenden. Wanneer u besluit om bij ons uw benodigde partij bestrating bij ons te bestellen komen de kosten voor de proeftegel te vervallen.


Naar de webshop
Veilig betalen
Snelle levertijd
Ruim assortiment
On- en offline de beste keuze